Vopsele industriale pe baza de apa

In sectorul industrial, materialele si vopselele folosite pentru protectia suprafetelor trebuie sa prezinte caracteristici speciale care sa le recomande pentru utilizare. Suprafetele exterioare si interioare din segmentul industrial sunt supuse unor conditii care le pot afecta structura in cazul in care nu sunt folosite solutii adecvate pentru asigurarea unei protectii durabile in vederea unei utilizari cat mai indelungate.

Image

Parte din gama de vopsele profesionale dezvoltata de “Emex”, vopselele hidrosolubile industriale sunt destinate unei utilizari speciale, specifice sectorului industrial. Solutiile propuse in aceasta gama acopera o plaja mare de utilizari, pentru fiecare dintre acestea fiind dezvoltata cate o solutie specifica adaptata perfect destinatiei suprafetei pentru care este recomandata. Astfel gama de vopsele pa baza de apa cuprinde atat vopsele speciale cum ar fi vopseaua pentru tigla, vopseaua hidroizolata, vopseaua ignifuga, vopsea pentru metal, vopsea acrilica pentru mobila, vopsea antifonica, lac pentru piatra, lemn sau beton, cat si grund anticoroziv sau adeziv pentru constructii.

Pentru a atinge performantele optime a acestor vopsele industriale, a fost absolut necesara dezvoltarea lor in functie de utilizare si de suportul pe care sunt aplicate. Crearea de solutii pentru utilizari specifice permite o mai buna optimizare a performantei vopselei, atat din punctul de vedere al aplicarii propriu-zise, cat si din cel al calitatii rezultatelor ulterioare si a durabilitatii acestora.

In principiu, vopselele profesionale sunt concepute astfel incat fiecare sa ofere performanta in rezolvarea unei probleme specifice. Astfel, au fost realizate sisteme pe baza de apa special destinate protectiei anticorozive, in care atat grundul folosit cat si stratul final sa asigure o pelicula cu performante egale sau superioare sistemelor clasice, avand avantajul eliminarii aprope in totalitate a emisiilor nocive, avantaj care se regaseste si la vopselele utilizate pentru protectia lemnului, sau a suporturilor minerale.

Datorita caracteristicilor speciale pe care trebuie sa le aiba, vopselele pe baza de apa vor fi folosite doar in scopul caruia le-au fost destinate, performantele si structura lor fiind optimizate in acest sens.

Mai multe informatii despre gama noastra de vopsele industriale pe baza de apa veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s