Pardoseli industriale epoxidice si poliuretanice

    Proprietatile profesionale, caracteristice pardoselilor turnate, reprezinta un element cheie atunci cand este vorba de aplicatii industriale. Deoarece acest tip de aplicatii sunt supuse unor factori corozivi si de uzura mai agresivi decat cele casnice, proprietatile profesionale vin sa completeze solutiile de pardoseli turnate cu atribute care determina un finisaj superior din punct de vedere calitativ, dar si din perspectiva durabilitatii. Pardoseala tehnica isi va pastra proprietatile si aspectul perioade lungi de timp, fara sa fie nevoie de interventii si reparatii care ar putea dauna fluxului normal al activitatii din spatiul industrial.

 

Pardoseli industriale si decorative

 

    Pentru a raspunde nevoilor specifice manifestate in cadrul utilizarilor industriale, „Emex” a dezvoltat o gama de pardoseli turnate, personalizate in functie de specificatiile spatiului in care sunt folosite. Astfel, sub marca „Emex”, au fost dezvoltate solutii care se adapteaza normelor de igiena, aspect esential atunci cand este vorba de facilitati de productie si procesare a alimentelor, dar in acelasi timp, sa asigure o durabilitate sporita ceruta in cazul spatiilor cu trafic intens generat de masini si utilaje grele. De asemenea, este recomandata utilizarea acestor pardoseli si in zonele expuse la factori corozivi de natura chimica.

 

    In gama de pardoseli turnate „Emex”, se regasesc produse care, pe langa aspectele prezentate mai sus, au proprietati speciale, cu destinatii specifice. Una dintre solutiile propuse este pardoseala epoxidica antiderapanta, care a fost dezvoltata prin adaugarea de cuart si corindon in rasinile epoxidice fara solvent. Aceast tip de pardoseala epoxidica previne alunecarile accidentale, ceea ce imbunatateste siguranta in spatiile industriale, dar ofera in acelasi timp, un grad ridicat de duritate si stabilitate in medii chimice agresive, acide sau alcaline, oferind si o rezistenta sporita la variatii de temperatura. Daca este nevoie de un efect estetic, solutia ofera optiuni variate de culori, ceea ce o recomanda pentru utilizare in spatii moderne, cum ar fi show-room-urile.

 

    Desi gama de pardoseli turnate a fost dezvoltata pentru utilizari industriale, solutiile fac fata cu succes si aplicatiilor domestice, devenind o alternativa pentru pardoselile ceramice sau cele din lemn. Pardoselile epoxidice „Emex Quartz” sau „Emex Multicolor” vin cu proprietati profesionale, la care se adauga elemente care ii ofera un efect estetic deosebit. Aceste elemente sunt fie granule de cuart de diferite culori si dimensiuni, fie plachete ori chipsuri multicolore, care permit flexibilitate absoluta in ceea ce priveste designul pardoselii.

 

    Romtehnochim, producatorul marcii „Emex” asigura intregul pachet, in care sunt incluse si produsele care sustin aplicarea pardoselilor, cum ar fi grundurile, amorsele, sapele sau mortarul care sunt folosite in fazele premergatoare turnarii propriu zise a pardoselii.

 

    Mai multe informatii despre gama noastra de pardoseli industriale profesionale veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.

 
 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s