Folosirea de vopsele profesionale pentru pardoseli

    Indiferent de destinatia spatiului, industriala sau casnica, pardoselile decorative joaca un rol foarte important in ansamblul constructiei. De aceea, inainte ca spatiul sa fie predat beneficiarului, constructorul ar trebui sa se asigure ca acest element al lucrarii este finisat corespunzator si beneficiaza de o protectie sporita, care sa-i asigura o durata de exploatare mare, astfel incat sa nu se intervina cu lucrari de reparatie si intretinere, chiar daca pardoseala va fi supusa unui trafic intens sau altor factori agresivi care ii pot determina deteriorarea.

Vopsele epoxidice si poliuretanice

    Este foarte important ca pardoseala sa fie de calitate si corect turnata, dar pentru a-i asigura o durata de exploatare extinsa, este recomandata aplicarea unei vopsele profesionale pentru pardoseli, poliuretanica, poliesterica sau epoxidica. Aceste solutii indeplinesc un rol dublu, care presupune in primul rand protectia suprafetei impotriva oricarui factor agresiv care poate interveni in timpul exploatarii industriale sau casnice, de la trafic intens pana la diverse substante corozove, dar si, asigurarea unui finisaj de o calitate superioara, care se poate plia pe cerintele impuse in cadrul unei arhitecturi moderne de interior.

    Datorita rolului pe care vopselele pentru pardoseli il indeplinesc in cadrul finisajelor, "Emex"  a dezvoltat o gama care cuprinde diferite tipuri de vopsele, fiecare adaptata unor conditii specifice de utilizare, date de destinatia suprafetei pe care sunt aplicate. Astfel, in gama creata, veti regasi vopsele epoxidice pentru pardoseli cu rezistenta la trafic intens, destinate utilizarii in spatii industriale, comerciale, service-uri auto si showroom-uri, etc. Acestor solutii li se adauga o gama de vopsele epoxidice sau poliuretanice decorative, a caror destinatie recomandata o reprezinta spatiile casnice sau de expozitie, deoarece ofera un efect decorativ special. Bineinteles, in cazul acestor din urma solutii decorative nu s-a facut rabat de la atributele de rezistenta sau de durabilitate a finisajului.

    Vopselele pentru pardoseli din gama "Emex" prezinta avantajul special al aderentei sporite la suporturi diferite ca structura, ceea ce nu limiteaza solutiile doar la aplicarea pe pardoseli de beton. Acestea pot fi utilizate si pe betoane turnate sau elicopterizate, dar si pe mozaic sau placi de gresie. In aceste cazuri, pregatire suprafetei pentru aplicarea vopselei poate fi mai dificila, dar daca este realizata corect, rezultatul final va fi unul excelent.

    In toate cazurile de aplicare a vopselelor pentru pardoseli, pregatirea suprafetei joaca un rol esential pentru ca solutia sa poata oferi performate maximale. Este recomandata respectarea indicatiilor producatorului si a recomandarilor oferite in ceea ce priveste produsele-suport, ca grunduri de impregnare, sigilanti sau amorse, care vin sa completeze performantele vopselelor.

    Prin utilizarea unor solutii profesionale pentru finisarea pardoselii, beneficiati de obtinerea unei lucrari finale de calitate care sa nu mai presupuna intretinere si reparatii o perioada lunga de timp.

    Mai multe informatii despre gama noastra de vopsele profesionale pentru pardoseli veti gasi in aceasta pagina sau contactandu-ne prin formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s