Amorse si grunduri pe baza de apa

    Amorsele si grundurile de amorsare devin un element important in etapa de pregatire a suprafetelor in vederea acoperirii cu vopsele lavabile sau, in cazul lucrarilor la exterior, cu tencuieli decorative. Aceste produse au destinatia de a inchide porii, de a mari aderenta si gradul de acoperire al vopselei sau al tencuielii decorative aplicate, asigurand totodata o diminuare a consumurilor specifice, fara a atenua calitatile profesionale ale produsului final. Practic, amorsele si grundurile de amorsare maximizeaza proprietatile calitative ale straturilor finale.

Amorse pentru lavabile grunduri pentru tencuieli

    Deoarece faza de pregatire a suprafetelor este esentiala pentru obtinerea unui finisaj de calitate superioara, cu durabilitate indelungata, "Emex" vine sa completeze gama sa de vopsele lavabile si tencuieli decorative cu produse conexe, realizate astfel incat sa raspunda unor caracteristici specifice ale suprafetei, si aplicate inaintea stratului final de vopsea lavabila sau tencuiala decorativa, sa creeze conditiile optime pentru ca aceste din urma straturi sa atinga performantele maximale.

    In acest sens, fiecare tip de amorsa sau grund din gama, a fost atent conceput pentru a raspunde cat mai bine unei anumite utilizari. Astfel unele solutii sunt destinate doar pentru utilizare interioara, altele protejeaza impotriva mucegaiului sau a umezelii, in timp ce altele au proprietatea de a umple perfect porii existenti la suprafata. Au fost realizate de asemeni solutii care sa raspunda unor cerinte mai speciale, cum ar fi cladirile noi, "care lucreaza" si prezinta riscul aparitiei de microfisuri de suprafata. In astel de cazuri folosirea Amorsei Siliconice "Emex" in sistem cu Vopseaua lavabila siliconica, sau Grundului siliconic de amorsare "Emex" in sistem cu Tencuiala decorativa siliconica, asigura o elasticitate marita, care va minimiza acest risc.

    Amorsele si grundurile de amorsare din gama "Emex" au fost dezvoltate astfel incat sa integreze atribute profesionale ca: aderenta mare la suport, grad mare de penetrare a suprafetei, facilitarea reducerii consumului de vopsea, elasticitate, permeabilitate la aer si impermeabilitate la apa, etc. Bineinteles, economia cantitativa care se realizeaza la nivelul stratului final, fie el tencuiala decorativa sau vopsea lavabila, este realizata fara a se face rabat de la calitatea si durabilitate finisajului. Aspectul decorativ si efectele estetice se vor pastra timp indelungat, nefiind necesare lucrari frecvente de intretinere, sau reparatii.

    In toate cazurile de aplicare a vopselelor pentru pardoseli, pregatirea suprafetei joaca un rol esential pentru ca solutia sa poata oferi performate maximale. Este recomandata respectarea indicatiilor producatorului si a recomandarilor oferite in ceea ce priveste produsele-suport, ca grunduri de impregnare, sigilanti sau amorse, care vin sa completeze performantele vopselelor.

    Detalii complete despre amorse si grunduri pe baza de apa veti gasi in aceasta pagina.
    Puteti cere oricand parerea unui specialist contactandu-ne prin formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s