Grunduri anticorozive industriale

    Rugina este principalul inamic al suprafetelor metalice. Indiferent de utilitatea suprafetei, fie ca este vorba de o utilitate casnica, fie de una industriala efectul de coroziune se va manifesta la un moment dat, iar neglijarea primelor sale semne va duce la aparitia ruginii care va distruge proprietatile fizice, dar si utilitatea suprafetei sau sistemului metalic. Mai mult, daca este vorba de sisteme metalice de rezistenta a halelor de productie sau de utilaje grele, deteriorarea acestora poate duce chiar si la probleme de securitatea muncii.

Grunduri anticorozive pentru metal
    Pentru a evita accidentele, dar si pentru a prelungi durata de exploatare a sistemelor si suprafetelor metalice, este recomandata aplicarea de grunduri anticorozive. Acestea vor asigura protectia impotriva factorilor de mediu, atat cei naturali, cat si cei chimici rezultati in urma activitatii industriale specifice desfasurate. Un grund anticoroziv profesional previne aparitia ruginii si ajunge sa prelungeasca durata de exploatare suprafetelor si utilajelor tratate.

    Pentru a acoperi aria larga de particularitati pe care le presupun suprafetele metalice, de la tipul si compozitia metalului propriu zis, pana la specificul utilizarii, “Emex” a dezvoltat o gama de grunduri anticorozive pentru metal, alaturi de o serie de produse conexe care vin sa completeze gama prin proprietatile lor de sustinere sau de pregatirea a suprafetelor inaintea aplicarii efective a grundului anticoroziv.

    Pentru ca utilajele grele sunt unele dintre cele mai importante elemente ale unei activitati industriale sustinute si profitabile, din gama noastra nu putea lipsi o solutie specifica, dedicata exact acestui tip de suprafete metalice, dar si de exploatare. Este vorba de un Grund Anticoroziv pentru utilaje, un produs profesional monocomponent, pe baza de rasina alchido-melaminica, pigmenti, agenti anticorozivi fara saruri de plumb sau crom, inhibitori de coroziune si aditivi speciali. Un element important care ii asigura rezistenta si aderenta foarte bune, este pasta de aluminiu introdusa in compozitie si care asigura un plus de rezistenta fata de actiunea ruginii. Produsul este recomandat pentru a fi utilizat ca strat primar in vederea protectiei elementelor metalice ale caroseriilor, sau a subansamblelor utilajelor.

    Grundul Anticoroziv pentru utilaje este o solutie optima si pentru lucrarile de tinichigerie auto.

    Detalii complete despre grundurile anticorozive industriale veti gasi in aceasta pagina.
    Puteti solicita oricand suport tehnic sau Fise Tehnice contactandu-ne prin formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s