Atribute profesionale ale tencuielilor decorative

    De fiecare data cand sunteti pusi in situatia de a alege materiale de constructii, alegerea poate parea una dificila, mai ales datorita varietatii produselor de pe piata. De fapt exista doar doua variante: va concentrati asupra pretului neglijand calitatea, sau sau optati pentru produse profesionale care sa ofere rezultate calitative si durabile si sa se mentina in conditii excelente dupa finalizarea proiectului.

Tencuieli structurate decorative Emex

    Tencuiala decorativa structurata utilizata la finisarea suprafetelor exterioare trebuie sa aiba o serie de caracteristici speciale pentru a putea sa asigure rezultate profesionale. Atunci cand trebuie sa cumparati o astfel de tencuiala, urmariti urmatoarele elemente: aspect omogen si cremos, usurinta la intindere, aderenta mare la suport, impermeabilitatea la apa, dar permeabilitate la aer. Marimea granulei va fi intotdeauna cea care va determina si consumul pe metrul patrat.

    Pentru a va sprijini in proiectele dumneavoastra, “Emex” a dezvoltat o unealta de calcul care sa va ajute sa determinati consumul de tencuiala decorativa in functie de suprafata, tipul produsului sau dimensiunile granulei. Puteti accesa acest formular de calcul de consum din aceasta pagina.

    “Romtehnochim” a dezvoltat sub marca “Emex” o gama variata de tencuieli decorative profesionale, bazata pe formule complexe in a caror compozitie intra rasini sintetice, acrilice, siliconice, cu silicati sau cu adaos de xilani si aditivi specifici, in functie de caracteristicile finale vizate. Efectul decorativ este oferit prin adaugarea unor fileri speciali, ca granulele de marmura de diverse marimi, si cuartul micronizat la diverse grade de finete.

    Datorita acestei formule, odata aplicata, pelicula se va pastra in timp chiar si in cazurile in care suprafata este expusa unor actiuni dure ale factorilor de mediu. Tencuielile decorative “Emex” au fost dezvoltate astfel incat sa asigure o rezistenta sporita la zgariere, la fungi sau mucegaiuri dar si pentru a asigura respiratia peretilor odata cu impermeabilitatea la apa. De asemenea, tencuielile decorative “Emex” nu sunt expuse la aparitia microfisurilor, avand o durata de viata de cel putin 10 ani.

    Un produs profesional convinge in timp prin pastrarea intacta a aspectului, dar si a proprietatilor fizice date de formula pe care o au la baza.

    Puteti consulta gama completa de tencuieli decorative structurate vizitand acesta pagina, iar pentru suport tehnic va asteptam prin formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s