Ce este o vopsea lavabila premium?

    Oferta de vopsele este una foarte variata. Rafturile depozitelor de materiale de constructii sunt pline de diverse produse care atrag prin pret, promisiuni calitative pe care foarte putine reusesc insa sa le atinga. Clientul care nu este „de meserie” este pus in fata unei alegeri dificile atunci cand trebuie sa cumpere o vopsea lavabila „ieftina si buna” pentru a-si finaliza proiectul de amenajare sau renovare de care s-a apucat.

Vopsea lavabila profesionala

    Pretul vopselei poate fi de multe ori o capcana. Produsul poate oferi un finisaj bun daca suportul a fost pregatit corect si au fost aplicate mai multe straturi, dar rezultatul trebuie sa se si pastreze in timp. Exista riscul ca dupa o perioada de timp relativ scurta de la finalezarea lucrarii sa apara pete care nu vor putea fi inlaturate fara a dauna stratului de vopsea. Un produs de o calitate inferioara, dar avantajos din punctul de vedere al costurilor imediate pe care le implica va avea intotdeauna deficiente la nivelul durabilitatii rezultatelor pe care le poate oferi.

    Pentru a garanta rezultate calitative si durabile, am dezvoltat o gama destul de bogata de vopsele lavabile profesionale. Una dintre acestea este Vopseaua Lavabila Premium “Emex Gold”, care beneficiind de o formula complexa, reuseste sa asigure finisaje superioare, a caror durabilitate este net superioara produselor comune. Acest tip de vopsea lavabila este realizat pe baza de rasini acrilice si aditivi speciali, de ultima generatie, care al fac ideal atat pentru finisarea suprafetelor interioare, cat si a celor exterioare. Atributele premium ii sunt completate prin suplimentarea polimerilor acrilici de tip latex, de inalbitorul optic care ofera un grad ridicat de alb, si de aditivii de pelicula.

    Formula complexa a vopselei lavabile “Emex Gold” permite produsului sa ofere o putere mare de acoperire, ceea ce inseamna ca, in majoritatea cazurilor, daca suprafata a fost pregatita corespunzator, este suficient un sigur strat pentru ca vopseaua sa acopere uniform toata suprafata.

    Din punctul de vedere al intretinerii, procesul se poate realiza cu un minim de efort. Odata aplicata, vopseaua lavabila premium beneficiaza de un sistem care nu permite aderarea murdariei la suport. Daca acest lucru totusi se intampla, curatarea se face foarte usor, doar prin spalare cu buretele.

    Performantele vopselei sunt aceleasi in toate varietatile de culoare disponibile in cartela de culori.

    Pentru detalii suplimentare despre Vopseaua Lavabila Premium “Emex Gold”, vizitati pagina produsului sau contactati-ne folosind formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s