Aplicarea tencuielilor decorative profesionale

    Alegerea unei solutii profesionale de tencuiala decorativa nu este suficienta pentru a obtine cele mai bune rezultate. Etapa de pregatire a produsului, dar mai ales a suprafetei suport este determinanta pentru maximizarea performantelor.  Prin lucrarile premergatoare aplicarii tencuielii decorative se vor obtine conditiile optime de suport pentru ca finisajele sa beneficieze de cele mai bune aspecte estetice si de durabilitate.

Tencuieli decorative structurate

    Operatiunile care optimizeaza suprafata pentru aplicarea tencuielii decorative nu necesita un timp de realizare si efort prea mari, dar sunt obligatorii pentru ca produsul sa realizeze caracteristicile clasei din care face parte. Dintre aceste caracteristici, ce contribuie semnificativ la durabilitate si la mentinerea aspectelor decorative, cele mai importante sunt: aderenta la suport, usurinta la intretinerea ulterioara, rezistenta la intemperii, UV, fungi, mucegaiuri sau zgariere.

    Pregatirea suportului este obligatorie indiferent de natura suprafetei suport, fie beton, zidarie, glet de var, ipsos sau premixate.

    Pentru suprafate nou turnate din beton sau mortare turnate recent, inainte de a efectua orice operatiune, trebuie asteptat cel putin 28 de zile pentru ca suprafata sa fie uscata in profunzime. Dupa ce a expirat perioada de uscare, se verifica suprafata, iar daca aceasta se prezinta bine, se poate trece la lucrarile premergatoare aplicarii tencuielii decorative. Regula de baza este ca suprafata-suport, pregatita corespunzator, trebuie sa se prezinte neteda, fara impuritati, crapaturi sau goluri. Daca este vorba de o suprafata care este renovata, trebuie inlaturate urmele produselor aplicate anterior deoarece acestea ar dauna aderentei tencuielii decorative.

    Pentru a sustine toate operatiunile necesare, “Emex” a dezvoltat produse si solutii care, impreuna cu tencuiala decorativa formeaza un sistem complex, care sa va sustina in demersurile dumneavoastra de constructii. Sistemul este variabil in functie de operatiunile necesare specifice oricarei lucrari:

    Va recomandam sa vizitati si pagina de Instructiuni de aplicare pentru Tencuielile Decorative Structurate “Emex”, iar daca aveti nevoie de detalii suplimentare va asteptam in pagina de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s