Prevenirea igrasiei – Vopsea Lavabila Antimucegai

    Una dintre cele mai mari probleme care poate aparea dupa finalizarea unei lucrari de amenajare interioara este aparitia mucegaiului sau igrasiei. Cauza este formarea condensului datorita izolatiei superioare a geamurilor de tip termopan sau a vopselelor care nu permit o respiratie corespunzatoare a peretilor. Odata ce aceste microorganisme isi fac aparitia, trebuie actionat rapid in vederea inlaturarii problemei, atat din cauza caracterului inestetic, cat si datorita riscurilor de impact asupra sanatatii.

Vopsea protectie la igrasie si mucegai

    Pentru a sustine prevenirea aparitiei acestor elemente nedorite, Romtehnochim a dezvoltat Vopseaua Lavabila Antimucegai “Emex”, solutie profesionala care beneficiaza de caracteristici superioare ca: aplicare usoara, aderenta sporita, putere superioara de acoperire, permeabilitate la aer, usurinta la intretinere. Ceea ce diferentiaza vopseaua lavabila antimucegai de celelalte vopsele profesionale din gama noastra sunt biocizii ecologici care ofera gradul de protectie impotriva acestor microorganisme. Solutia asigura un finisaj calitativ, care isi va mentine proprietatile perioade indelungate, beneficiind si de o intretinere usoara. Curatarea se face doar prin stergere cu ajutorul unui burete.

    Pentru a obtine cele mai bune rezultate, va recomandam sa folositi produsul in cadrul unui sistem in alcatuirea caruia intra cateva produse-suport care asigura pregatirea optima a suprafetei. Atentie la respectarea etapelor premergatoare aplicarii propriu-zise, deoarece acestea sunt esentiale pentru maximizarea proprietatilor vopselei lavabile. Le vom descrie mai jos:

  • Se inlatura stratul vechi de vopsea, pana la glet;
  • Se asperizeaza suprafata suport cu hartie abraziva in vederea asigurarii conditiilor optime de aderenta;
  • Se trateaza suprafata cu Solutie de Sanitizare Antimucegai “Emex Forte”. Este recomandata aplicarea succesiva a minim doua straturi la interval de 12 ore;
  • Dupa uscarea sanitizantului se amorseaza suprafata cu Amorsa Antimucegai pentru Pereti “Emex”. Amorsa trebuie aplicata uniform astfel incat sa nu se formeze goluri. Daca este nevoie, se vor aplica doua straturi.
  • Aplicarea Vopselei Lavabile Antimucegai “Emex” in doua straturi, pentru a asigura un finisaj perfect dar si un grad sporit de protectie.

    Sistemul poate fi completat dupa preferinte, cu elemente de culoare conform cartelei de culori.

    Pentru detalii privind Vopseaua Lavabila Antimucegai Emex puteti vizita pagina dedicata, sau ne puteti contacta din formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s