Vopsea Clorcauciuc „Emex” pentru piscine

    Suprafetele care presupun conditii speciale, cum ar fi piscinele, au nevoie, pentru un finisaj de calitate si usor de intretinut, de o solutie dedicata, cu proprietati optimizate. Conditiile de imersare permanenta, de frecare, dar si actiunea coroziva a produselor chimice utilizate la igienizare, ataca vopseaua si duc la o deteriorare prematura a acesteia.

Vopsea cauciucata pentru piscine

    Pentru a preveni aceste actiuni daunatoare, am dezvoltat, sub marca Emex o vopsea pentru piscina bazata pe o formula complexa care poate realiza proprietatile profesionale de care un astfel de produs are nevoie, pentru a oferi atat un finisaj cu aspect superior si durabil, dar si o aplicare facila. Formula Vopselei Clorcauciuc “Emex” a fost dezvoltata pornind de la emulsii de cauciuc clorurat la care au fost adaugati aditivi speciali si plastifianti, astfel incat produsul final sa inglobeze proprietatile necesare care ii ofera o capacitate de adaptare la suprafete multiple. Solutia pe care o propunem poate fi utilizata pe diverse suprafete-suport, cu precadere insa pe beton, avand ca utilitate principala domeniul industrial, pentru intretinerea bazinelor sau rezervoarelor de apa.

    Indiferent de suprafata pe care este aplicat produsul, pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandata respectarea etapelor premergatoare aplicarii propriu-zise. Aceste etape presupun pregatirea suprafetei astfel incat aceasta sa se prezinte plana si uscata pentru ca performantele Vopselei Clorcauciuc “Emex” sa se manifeste la capacitate maxima.

    Pentru o corecta pregatire a suprafetei suport, trebuie avut in vedere ca toate operatiunile se vor executa numai dupa realizarea unei umiditati de max 10%. Astfel, pentru piscinele vechi apa va fi scoasa si se va astepta uscarea completa, iar pentru cele noi se va urmari uscarea, avand in vedere ca betoanele si mortarele au un timp de uscare de circa 28 zile.

    De asemenea, este recomandata verificarea atenta in vederea descoperirii crapaturilor sau imperfectiunilor. Daca acestea exista, se vor remedia astfel incat suprafata sa ofere conditiile optime de aplicare. Mai mult, suprafata va fi curatata de orice urma de vopsea anterioara, ceruri, uleiuri sau alti contaminanti, cu perii mecanice sau discuri abrazive.

    Suportul va fi apoi amorsat cu un Grund de Impregnare Clorcauciuc “Emex”.

    Se va trece la operatia de vopsire, prin aplicare succesiva a doua straturi de Vopsea Clorcauciuc “Emex”, doar dupa uscarea in profunzime a grundului de amorsare (min. 3 ore).

    Vopsirea se poate face prin pulverizare, pensulare sau roluire, iar pentru reglarea vascozitatii produsului se va folosi Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc “Emex”.

    Pentru detalii suplimentare despre vopseaua de piscina, vizitati pagina produsului sau sau contactati-ne prin formularul de contact.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s