Solutii Emex pentru finisaje de calitate

    Deoarece finisajele reprezinta una dintre cel mai importate faze ale constructiei, pentru realizarea acestora este recomandata utilizarea de produse profesionale, care nu doar sa ofere un aspect estetic imediat, ci sa si dureze in timp. Finisajele sunt poate cele mai sensibile elemente din cadrul unui proiect de constructii deoarece sunt si cele mai vizibile dar si cele mai expuse actiunii factorilor externi sau impactului generat de o utilizare intensa.

Vopsiri de acoperis pereti si pardoseli

    Pentru a evita diverse inconveniente, legate in general de pastrarea calitatilor si a rezistentei produselor in timp,  “Emex” a creat o gama completa de solutii dedicate pentru finisaje. Acestea acopera aproape toata paleta de lucrari de finisaje care poate interveni, atat pentru aplicatii civile, cat si pentru aplicatii industriale. “Romtehnochim”, sub brandul “Emex” a dezvoltat aceste solutii complete destinate finisajelor, pentru a putea sustine uniformitatea, durabilitatea si calitatea unui finisaj profesional, indiferent daca este vorba de acoperis, pereti exteriori sau interiori, sau pardoseala.

    Faza de pregatire a suprafetelor suport este determinanta pentru obtinerea caracteristicilor maxime de calitate. Pentru aceasta, am dezvoltat si produse suport pentru fazele de pregatire, ca grunduri si amorse a caror calitati au fost atent optimizate in functie de atributele specifice solutiilor de finisaje pe care trebuie sa le sustina.

    Pe scurt, solutiile “Emex” au fost concepute pentru a oferi cele mai bune rezultate si in tipuri de lucrari ca:

  • Acoperisuri. Pentru a avea o durata de exploatare cat mai mare, este recomandata o protectie speciala datorita expunerii intense la factorii de mediu. Acoperisurile din beton pot fi perfect protejate cu Vopseaua pentru Tigla si Azbociment “Emex” ale carei proprietati profesionale nu doar ca vor oferi un aspect deosebit acoperisului, ci vor asigura protectia necesara suprafetei in conditiile de mediu la care este expusa.
  • Interioare. Categoric, peretii si tavanele vor fi zugravite cu o vopsea lavabila de interior, ce va putea fi gasita in pagina de Vopsele Lavabile a site-ului Emex. Elementele din lemn sau tocaria, vor putea fi finisate cu vopsele din gama de Emailuri Decorative.

    Pentru orice detalii, privind produsele de mai sus, sau orice alte produse de acoperire, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul nostru www.emex.ro, sau sa ne contactati prin formularul de contact.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s