Vopsea pentru Marcaj Rutier

    Soferii care au circulat intens pe drumurile publice din Romania, si nu numai, s-au confruntat cu siguranta cu probleme legate de lipsa elementelor de marcaj rutier. In conditii de vreme buna si de vizibilitate, se poate circula in conditii de siguranta chiar daca marcajul rutier este deteriorat si nu ofera cele mai vizibile delimitari ale benzilor de circulatie, sau a indicatiilor si informatiilor referitoare la trafic. In schimb, in cazul unor conditii meteo care pot reduce drastic vizibilitatea, marcajul rutier este vital atat soferului cat si sigurantei rutiere.

Vopsea pentru marcaje rutiere

    De multe ori, marcajele rutiere se deterioreaza foarte repede, fie datorita calitatii indoielnice a vopselei folosite, fie unor vicii de procedura in procesul de aplicare. Indiferent de motiv, rezultatul este acelasi: marcaj predispus la o deteriorare rapida si lucrari frecvente de reparatii care vor impieta asupra traficului, dar vor reprezenta si costuri suplimentare. Tocmai pentru a evita astfel de probleme este recomandata utilizarea unor produse profesionale si supravegherea atenta a lucrarii, astfel incat sa fie respectat modul optim de aplicare al vopselei de marcaj.

    Pentru a sprijini calitatea si durabilitatea acestor lucrari, Romtehnochim a dezvoltat Vopseaua pentru Marcaj Rutier “Emex Route”, solutie care, datorita calitatilor pe care le manifesta, face parte din categoria produselor profesionale, ceea ce o recomanda pentru utilizarea in conditii de trafic intens, prezentand o rezistenta sporita nu doar la actiunile corozive ale factorilor mecanici si chimici rezultati in urma traficului auto, dar si la actiunile corozive ale factorilor de mediu. Datorita atributelor sale profesionale, Vopseaua pentru Marcare Rutiera “Emex Route”  asigura o rezistenta sporita la precipitatii abundente, la variatii de temperatura, precum si la actiunile daunatoare ale razelor UV.

    Dezvoltata pe baza de rasini sintetice si aditivi speciali, vopseaua pentru marcaj rutier din gama “Emex” este o solutie optima pentru un marcaj stradal durabil. Produsul poate beneficia de un efect reflectorizant suplimentar pentru cresterea vizibilitatii, prin adaosul de micro-perle din sticla.

    Siguranta in circulatia auto pe drumurile publice este determinata de mai multi factori, printre care, infrastructura rutiera, inclinatia soferilor pentru respectarea legii , vigilenta politistilor, dar si elementele vizuale definite de legislatia rutiera. Lipsa acestora, sau degradarea rapida, ii poate pune oricand in pericol pe participantii la trafic.

    Pentru alte informatii, vizitati pagina Vopsele de Trafic din site-ul nostru www.emex.ro  sau contactati-ne folosind formularul de contact.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s