Aplicarea pardoselilor bicomponente

    Romtehnochim sub brandul “Emex” a dezvoltat solutii specifice pentru majoritatea zonelor din mediul industrial. Aceste solutii cuprind de la vopsele lavabile sau tencuieli decorative, pana la pardoseli epoxidice sau pardoseli poliuretanice. Toate produsele din oferta “Emex” sunt dezvoltate ca produse profesionale, ce beneficiaza de facilitati caracteristice produselor din aceasta categorie, cum ar fi: aplicarea usoara, durabilitatea, rezistenta la factorii corozivi fizici sau chimici precum si multe alte atribute care le recomanda pentru o utilizare indelungata.

Pardoseli epoxidice pardoseli poliuretanice

    Pardoselile epoxidice nu fac exceptie, si vin ca o alternativa mult mai fiabila la solutiile clasice de pardoseala pentru mediul industrial, si nu numai. Mai mult, in functie de utilitatea si utilizarea spatiului industrial, Romtehnochim a dezvoltat solutii personalizate, prin optimizarea proprietatilor solutiei in functie de utilizarile specifice. Spre exemplu, unele solutii beneficiaza de o mai buna rezistenta la socurile mecanice, in timp ce altele prezinta rezistenta sporita la factori corozivi de natura chimica. Bineinteles, pentru alegerea solutiei potrivite, in fiecare situatie, Romtehnochim va asigura o consiliere profesionala.

    Odata ce alegerea a fost facuta, urmeaza poate, cea mai importanta si mai sensibila parte, aplicarea. Desi, indiferent de solutia aleasa aplicarea produselor “Emex” se face foarte usor, este foarte important sa fie respectate toate fazele, atat cele ale aplicarii propriu-zise, dar mai ales cele pregatitoare, privind suportul pe care aplicarea se face. Respectarea etapelor conform specificatiilor producatorului asigura  maximizarea rezultatelor din punctul de vedere al durabilitatii si al calitatii.

    Recomandarea noastra, insa, este lucrul cu o echipa de specialisti in domeniu, care pe de o parte cunosc produsele, dar au si experienta necesara unei aplicari de calitate excelenta.

    Romtehnochim si-a propus sa ofere clientilor solutii complete, de aceea dispune si de echipe specializate in montarea pardoselilor epoxidice sau a pardoselilor poliuretanice. Toti membri acestor echipe sunt specialisti desavarsiti si dispun de cunostintele, abilitatile si aparatura necesara pentru a asigura cel mai inalt nivel de calitate al montajului pardoselii. Prin expertiza lor, echipele de montaj asigura precizia in timpul proceselor sensibile ale operatiunilor de aplicare, urmaresc succesiunea etapelor in functie de comportamentul specific al materialelor folosite, de gradul de uscare, etc., astfel incat solutia aplicata sa beneficieze de cele mai bune conditii de aderenta.

    Un montaj realizat de profesionisti garanteaza maximizarea duratei de viata si exploatare a pardoselii, fara interventii majore de intretinere, care pot intrerupe fluxul normal al activitatii in spatiul industrial. In plus, calitatea lucrarii va fi ireprosabila.

    Pentru detalii suplimentare va asteptam sa vizitati pagina dedicata pardoselilor industriale sau sa ne contactati prin formularul de contact.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s