Vopsirea acoperisului din tigla

    Odata cu schimbarea sezonului, apare si necesitatea unor lucrari de intretinere, prin care suprafetele exterioare sa fie pregatite pentru precipitatii abundente, temperaturi din ce in ce mai scazute si, de ce nu, cunoscutele cicluri de inghet-dezghet. Aceste fenomene naturale au un efect coroziv intens, iar cand vine vorba de acoperis, pot provoca daune care, daca sunt ignorate, se pot extinde pana la a deveni ireparabile. Pentru a preveni astfel de situatii, recomandam o atentie sporita la semnele care indica necesitatea unor mici remedieri.

Vopsea pentru tigla si azbociment

    In cazul acoperisului unul dintre cele mai frecvente si evidente semne este culoarea palida, estompata a tiglelor, ceea ce inseamna ca stratul vechi de vopsea si-a cam pierdut proprietatile si este nevoie de aplicarea unuia nou. Indiferent de calitatea structurii acoperisului, timpul isi spune la un moment dat cuvantul, iar lucrarile de intretinere sunt inevitabile.

    Daca este vorba doar de vopsire, de aplicarea unui strat de protectie pentru sezonul toamna-iarna, va recomandam  Vopsea pentru Tigla si Azbociment “Emex”, solutie cu proprietati profesionale care se preteaza atat utilizarii in mediul civil, cat si in cel industrial. Proprietatile profesionale prezentate de acest tip de vopsea, tin de aplicare, calitatea finisajului, flexibilitatea superioara si mai ales de durabilitatea in timp.

    Vopseaua pentru acoperis are aderenta superioara la diverse suporturi, nelimitandu-se doar la tigla sau azbociment. Poate fi aplicata cu succes pe suprafete de baza minerala, beton zidarie, BCA piatra, caramizi boltari, pe conglomerate minerale absorbante, dar si pe suprafete ca OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton sau polistiren expandat, cu aceleasi rezultate calitative. Pentru majoritatea suprafetelor, este recomandata utilizarea unei solutii antimucegai si a unei amorse pentru a asigura conditii optime de aplicare si calitate rezistenta in timp.

    Vopseaua de tigla din gama “Emex” reda acoperisului culoarea vie si va oferi o protectie sporita atat impotriva umezelii excesive, a ciclului inghet-dezghet, precum si impotriva actiunii razelor ultraviolete. In plus, beneficiaza de o proprietate speciala: pelicula formata de acest produs impiedica patrunderea murdariei ceea ce faciliteaza curatarea acoperisului, sau a oricarei alte suprafete pe care a fost aplicata. Este nevoie doar de un furtun cu jet de apa si murdaria va fi indepartata foarte usor.

    Recomandam lucrari periodice de intretinere ale acoperisului pentru a-i prelungi durata de viata. Nu este nevoie ca vopseaua pentru tigla sa fie aplicata in fiecare an, dar odata ce apar cele mai mici semne de deteriorare, interveniti rapid si cu solutii de calitate. In caz contrar problema nu va fi rezolvata eficient, se va agrava, iar costurile reparatiei vor creste.

    Pentru orice alte precizari sau recomandari va asteptam sa vizitati pagina dedicata sau sa ne contactati prin formularul de contact.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s