Lacuri profesionale pentru lemn

    Mai devreme sau mai tarziu, pe suprafetele din lemn, mobila, pardoseli sau chiar structura de sustinere a unei constructii, se vor vedea semnele actiunii factorilor externi, chimici, fizici si de mediu. Deteriorarea suprafetelor, odata inceputa, se poate extinde foarte rapid, ceea ce determina costuri de reparatii ridicate, dar si un efort mai mare pentru efectuarea interventiei. Va recomandam o interventie rapida si eficienta care sa rezolve problema si sa ofere o protectie si un finisaj calitativ si durabil.

Lacuri profesionale si industriale

    Romtehnochim, prin gama de solutii profesionale “Emex”, propune o serie de alternative care vor genera rezultatele scontate. In categoria de lacuri pentru lemn se regasesc solutii generale, perfecte pentru o interventie rapida la suprafetele si obiectele din lemn cu utilizare casnica, dar si solutii profesionale, destinate unor utilizari specifice.

    In categoria lacurilor pentru lemn cu utilizare generala, se regasesc produse ca Lacul Alchidic pentru Lemn “Emex” sau Lacul Pigmentat Semitransparent “Emex”. Aceste solutii sunt perfecte pentru protectia si intretinerea obiectelor de mobilier pentru interior, dar si a celor pentru gradina. Acestea din urma au nevoie de o intretinere mai atenta deoarece sunt expuse actiunii directe a factorilor de mediu, iar semnele deteriorarii pot interveni mult mai frecvent daca nu au fost tratate corespunzator.

    Gama de lacuri profesionale pentru lemn este completata de o serie de alte lacuri cu destinatii specifice, cum ar fi Lacul pentru Parchet “Emex”, care ofera protectia si aspectul estetic pardoselilor din lemn, sau Lacul Poliuretanic pentru Mobila “Emex”, produs special pentru reconditionarea mobilei sau tratarea industriala a acesteia.

    Plaja de lacuri profesionale clasice este completata de lacurile ecologice pentru lemn care, datorita compozitiei pe baza de rasini sintetice diluabile cu apa, au un impact redus asupra mediului inconjurator. O astfel de solutie este Lacul Acrilic pentru Mobila “Emex”. Desi formula este una diferita fata de celelalte lacuri pentru lemn, produsul nu face rabat de la atributele profesionale, oferind rezultate exceptionale.

    Un aspect important pentru maximizarea proprietatilor profesionale oferite de lacurile pentru lemn Emex, este reprezentate de pregatirea suprafetelor inaintea aplicarii. De aceea, este necesara urmarirea instructiunilor producatorului.

    Pentru detalii despre produse sau recomandari va asteptam sa vizitati site-ul nostru http://www.emex.ro sau sa ne contactati prin formularul de contact.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s