Consiliere profesionala in vopsiri industriale

    Lucrarile de amenajare sau renovare a spatiilor industriale se supun unor norme de calitate mult mai stricte decat lucrarile similare desfasurate in spatii cu utilitate casnica. Conditiile speciale sunt date de specificul activitatii industriale, de operarea unor masini si utilaje grele precum si respectarea normelor de igiena si de siguranta a muncii angajatilor care isi desfasoara activitatea in aceste spatii. In plus, un spatiu industrial trebuie sa produca, sa fie profitabil, de aceea orice intrerupere datorata interventiei cu reparatii pe anumite sectiuni, presupune intreruperea ciclului normal de lucru si, implicit o pierdere financiara pentru firma care opereaza in spatiu.

Instruire in apllicarea vopselelor si pardoselilor

    O investitie in amenajarea sau renovarea unui spatiu industrial este obligatoriu sa fie facuta cu profesionisti, dar si cu produse profesionale care sa asigure toate conditiile necesare unei bune desfasurari a activitatii.
    Pentru a sustine calitatea acestor lucrari in segmentul industrial, Romtehnochim, prin brandul “Emex”, vine nu doar cu solutii peliculogene profesionale, dezvoltate conform tehnologiilor de ultima generatie din domeniu, ci si cu o echipa specializata care ofera beneficiarului consiliere in utilizarea solutiilor, in vederea maximizarii performantelor acestora. Consultantii “Emex” optimizeaza solutiile brandului astfel incat sa se muleze pe cerintele specifice impuse de spatiul industrial in care se efectueaza lucrarile. De asemenea poate supraveghea faza de executie pentru a se asigura ca suprafetele sunt pregatite corespunzator, iar aplicarea solutiilor se face in asa fel incat rezultatele finale sa beneficieze de potentialul maxim de performanta a produselor folosite.
    Identificarea formulei personalizate potrivite functiilor spatiului industrial formeaza un ansamblu complex cu faza de executie in vederea maximizarii performantelor calitative si durabile a lucrarii efectuate.
    Prin serviciul de consultanta specializata pe care il propunem, venim in sprijinul clientilor nostri pentru a oferi un mod de lucru ideal, adaptat destinatiei spatiului industrial. Lucram si la optimizarea timpului de executie, astfel incat lucrarile sa se desfasoare in cel mai scurte termene posibile, fara a face rabat insa de la normele calitative.
    Echipa noastra de specialisti este pregatita oricand sa raspunda prompt cu solutii fiabile pentru amenajarea sau renovarea spatiilor industriale.

    Desi exista si suport virtual, cu indicatii generale legate de aplicarea produselor noastre, cum ar fi:

fiecare spatiu are particularitatile sale si este recomandata indrumarea unui specialist inainte de alegerea solutiei optime, mai ales in cazul unor lucrari speciale, cum ar fi cazul pardoselilor turnate.

    Suntem gata sa va sustinem in proiectele dumneavoastra de constructii, atat prin consultanta, cat si prin solutii profesionale pentru spatii industriale si va asteptam pe site-ul nostru www.emex.ro, unde ne puteti contacta si prin formularul de contact http://www.emex.ro/contact.php
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s