Vopsele decorative Emex – durabilitate a efectelor estetice

    Emailurile decorative, ca de altfel orice solutie pentru finisaje, trebuie sa inglobeze proprietati tehnice prin care sa se asigure o protectie superioara a suprafetei pe care sunt aplicate, o durabilitate sporita si un grad superior de protectie al efectelor estetice. Un finisaj care se deterioreaza repede nu ofera doar un aspect neplacut, ci poate pune si o serie de probleme din punct de vedere sanitar.

Vopsele decorative pentru lemn si metal

    Calitatea unei solutii pentru finisaje este data, in principal, de durabilitatea proprietatilor de protectie fizica a suprafetei impotriva actiunii factorilor de mediu. De aceea, in dezvoltarea gamei de Emailuri decorative “Emex”, Romtehnochim a acordat o foarte mare atentiei optimizarii formulelor in acest sens. Testarea solutiilor pe toata durata procesului de dezvoltare, a permis identificarea detaliilor esentiale. La finalul procesului au fost obtinute formulele optimizate, cu proprietati ce se ridica la cele mai inalte standarde, atat din punctul de vedere al atributelor fizice, cat si din cel al durabilitatii efectului estetic. Solutiile au fost dezvoltate tinand cont de utilizari specifice, astfel incat sa permita aplicarea vopselelor decorative atat in spatii industriale, cat si in cele cu destinatie casnica.

    Chiar daca solutiile propuse fac parte din categoria celor profesionale, un rol esential in maximizarea rezultatelor pe care le ofera, il joaca pregatirea prealabila a suprafetei. Respectarea indicatiilor producatorului si urmarea celor cativa pasi simpli, premergatori aplicarii propriu-zise a solutiei finale, garanteaza un rezultat calitativ si durabil specific produselor profesionale. Realizarea conditiilor optime de aplicare a stratului final este o conditie obligatorie. Un caz punctual, ar fi aplicarea unei protectii primare, ca de exemplu Grundul Alchidic Anticoroziv "Emex", pe suprafetele metalice.

    Gama de culori pe care am pregatit-o pentru emailurile decorative este una foarte vasta, si poate fi consultata utilizand cartela RAL, ca aplicatie disponibila pe site-ul nostru. De asemenea, venim in sprijinul clientilor nostri cu o aplicatie care ii va ajuta sa determine cantitatea de email decorativ de care au nevoie in functie de suprafata destinata amenajarii. Prin alegerea cantitatii corecte, beneficiarul va obtine un finisaj care isi va pastra prospetimea si luciul culorii, si va asigura, in acelasi timp, protectia suprafetei din lemn, otel sau beton pe care este aplicat. Puteti gasi aplicatia la sectiunea calcul de cosum.

    Rezistenta efectului decorativ la factorii de mediu va ajuta la o pastrare a luciului culorii alese, astfel incat beneficiarul sa poata profite perioade lungi de timp de rezultatele amenajarilor, chiar daca spatiul este destinat unei utilizari industriale intense.

    Cele mai solicitate soluții din categoria emailurilor decorative sunt:

    Va asteptam pe site-ul nostru www.emex.ro, unde ne puteti contacta si prin formularul de contact. Ne gasiti si pe facebook, in contul Emex by Romtehnochim.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s