Vopsele Emex – solutii durabile

    In perioada iernii, amenajarile exterioare, in cea mai mare parte, inceteaza sau sunt mult incetinite. Temperaturile scazute ingreuneaza conditiile de lucru, supun muncitorii la eforturi suplimentare, si nici materialele folosite nu dau cel mai bun randament. De obicei, solutiile pentru exterior sunt concepute pentru primavara, vara si toamna cand temperaturile, ori conditiile meteo in general, permit o uscare mai rapida, iar umezeala nu intervine inainte ca solutia aplicata sa ajunga in faza sa finala. Lucrarile interioare, insa, nu sunt afectate de temperaturile scazute, iar materialele, daca sunt aplicate corect, ofera cele mai bune rezultate.

Vopsiri profesionale cu vopsele Emex

    Pentru sezonul favorabil lucrarilor la exterior, Romtehnochim, sub marca “Emex”, a dezvoltat solutii profesionale pentru tencuieli decorative, produse ce beneficiaza, pe langa proprietatile obisnuite care tin de usurinta in aplicare, sau aderenta sporita la suport, de o serie de proprietati speciale in functie de caracteristici personalizate ale suprafetei, dar si a zonei geografice in care se afla. Astfel daca imobilul se afla intr-o zona cu precipitatii sporite, vor fi folosite tencuieli cu rezistenta marita la umiditate, cum ar fi Tencuiala Decorativa Impermeabila. Desigur, o expunere mai mare la cicluri de inghet dezghet, sau apropierea de mare, generatoare de ceata salina, va justifica folosirea unei Tencuieli Decorative Siliconice, s.a.m.d.

    O alta solutie din gama “Emex”, des utilizata pentru amenajari exterioare, este vopseaua pentru acoperis. Cu proprietati profesionale, vopseaua favorizeaza o intretinere usoara si o protectie sporita acoperisului, prelungindu-i astfel durata de viata. In acelasi timp, vopseaua pentru acoperis presupune si o conservare mai buna a aspectului estetic, datorita durabilitatii pigmentilor folositi pentru obtinerea culorii dorite.

    Dar, cum perioada in care ne aflam este dedicata cu prioritate amenajarilor interioare, propunem un set de solutii profesionale care acopera o paleta larga de finisaje, de la pereti, la pardoseli si chiar la mobila:

    – sub marca “Emex” se regaseste o paleta variata de vopsele lavabile cu proprietati superioare, care faciliteaza aplicarea si au o putere de acoperire mare, ceea ce favorizeaza consumul unei cantitati mai reduse de vopsea, rezultatul final fiind unul care se pastreaza perioade indelungate de timp. Gama variata de culori disponibile poate fi consultata si pe site folosind cartela de culori.

    – pentru a furniza, insa, solutii complete pentru amenajarile interioare, gama de vopsele lavabile este completata de pardoselile turnate, destinate in special spatiilor industriale datorita rezistentei sporite la o exploatare intensa sau la actiunea factorilor chimici. Acest tip de pardoseli reprezinta, insa, datorita calitatilor estetice superioare si combinatiilor de elemente decorative, ce se regasesc la pardoseli ca Pardoseala Epoxidica “Emex Quartz” sau Pardoseala Epoxidica “Emex Multicolor”, o alternativa superioara solutiilor ceramice sau din lemn.

    – nu putem incheia sumara enumerare, fara sa amintim lacurile pentru lemn, in care regasim solutii simple, accesibile unei utilizari artizanale, cum ar fi Lacul pentru Parchet si Mobila “Emex”, dar si solutii complexe, profesionale, ca Lacul Poliuretanic pentru Mobila “Emex” folosit in special in segmentul industrial de prelucrarea mobilei.

    Pentru solutii personalizate, in functie de destinatia si modul de utilizare a spatiului de amenajat, va asteptam sa ne vizitati pe site-ul nostru www.emex.ro. Desigur, daca ne veti contacta din pagina dedicata, veti primi un raspuns competent, in cel mai scurt timp. Ne gasiti si pe Facebook.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s