Vopsea bicomponenta epoxidica agrementata sanitar

    Normele speciale de igiena pentru o serie de spatii industriale, cum ar fi cele in care se prelucreaza alimentele, sau cele din industria farmaceutica, sunt esentiale atat pentru desfasurarea in conditii optime a activitatii, cat si pentru siguranta consumatorului final. De aceea, aceste norme sunt legal  reglementate, iar administratorii spatiilor trebuie sa asigure respectarea lor. Fiind vorba de respectarea unor norme speciale, materialele de constructii utilizate pentru amenajarea acestor spatii  trebuie sa aiba o structura prin care sa asigure respectarea acestora.

Vopsea epoxidica de pardoseala

    Pentru a veni in intampinarea acestor nevoi speciale, Romtehnochim, a dezvoltat sub marca “Emex” o serie de astfel de solutii printre care si Vopseaua Epoxidica pentru Pardoseala, ideala pentru finisarea suprafetelor din beton. Solutia beneficiaza de proprietati profesionale care se manifesta imediat, in faza de aplicare, prin aderenta si putere mare de acoperire, dar si pe termen lung, prin capacitatea superioara de etanseizare a suportului, rezistenta la uzura fizica si chimica, dar si prin rezistenta la actiunea contaminantilor, cum ar fi grasimile, chiar in exces.  Mai mult, proprietatile solutiei pentru vopsirea pardoselilor se extind si la facilitare intretinerii suprafetei. Vopseaua epoxidica nu permite murdariei sa adere la suprafata, astfel curatarea realizandu-se cu maxima usurinta. Nu in ultimul rand, rezistenta exceptionala a stratului de uzura, permite pastrarea proprietatilor de protectie si esteticve pe peioade indelungate, de minim 5 ani.

    Proprietatile maximale ale solutiei sunt obtinute insa doar daca se respecta etapele de pregatire a suprafetei din beton. Lucrarile premergatoare aplicarii propriu-zise a vopselei pentru pardoseala sunt obligatorii pentru ca solutia sa-si manifeste potentialul complet al proprietatilor profesionale.

    Prima faza, indiferent ca este vorba de un suport din beton nou turnat, sau unul vechi, consta in identificarea eventualelor crapaturi sau vicii care ar fi putut aparea la turnare. Odata identificate, acestea se repara cu un Mortar Epoxidic „Emex Fill”, dupa care se suprafetele slefuiesc, astfel incat sa se obtina o suprafata suport neteda.

    Urmatoarea etapa este curatarea suprafetei de urmele de praf, grasimi, contaminanti cum ar fi cerurile, silicatii sau clorurile. In cazul in care aceste elemente nu sunt inlaturate, vopseaua nu va avea un suport favorabil maximizarii potentialului de aderenta. Desigur, peliculele vechi, daca exista, vor fi complet indepartate prin sablare sau slefuire cu discuri diamantate.

    O a treia etapa pregatitoare este aplicarea Grundului de Amorsare Epoxidic „Emex” care va sigila porii betonului, oferind duportului conditiile optime pentru aplicarea vopselei. Dupa uscarea grundului de amorsare, se poate trece la aplicarea propriu-zisa a Vopselei Epoxidice de Pardoseala “Emex”. Se recomanda aplicarea a doua straturi, iar tehnica folosita este fie cea prin pulverizare air-less, fie cea prin roluire pentru care se utilizeaza trafaleti speciali. Optional, vopseaua epoxidica de pardoseala poate fi supralacuita.

    Va asteptam sa vizitati si pagina dedicata vopselelor pentru pardoseli, de pe site-ul nostru www.emex.ro. Desigur, daca ne veti contacta din pagina de contact, veti primi un raspuns competent, in cel mai scurt timp. Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s