EMEX – Protectie la temperaturi inalte

    Sistemele de evacuare a gazelor, sau cuptoarele industriale din facilitatile de productie, ca si multe alte instalatii speciale, sunt supuse de cele mai multe ori unor expuneri termice foarte mari. In cazul in care nu li se ofera o protectie corespunzatoare, durata de exploatare in conditii optime ar putea scadea considerabil, daunand astfel profitabilitatii obtinute in urma utilizarii lor. Pana la urma, orice activitate industriala depinde de functionarea corecta a echipamentelor pe care se bazeaza, in acelasi timp protejand si siguranta muncii. Atat prelungirea duratei de exploatare a utilajelor, cat si securitatea muncii sunt preocupari permanente ale managerilor din sectorul industrial.

Vopsea siliconica rezistenta la temperaturi ridicate

    Romtehnochim, specializata in producerea de vopsele profesionale cu destinatia prioritara catre sectorul industrial, dedica in mod constant resurse pentru dezvoltarea de solutii profesionale care sa acopere o plaja cat mai larga de utilizari finale, cu rezultate cat mai performante si cu un raport optim calitate/pret, intre acestea numarandu-se si vopsele pentru protectia suprafetelor metalice la temperaturi ridicate.

    Astfel, am realizat Vopseaua Siliconica Termorezistenta „Emex TRS 400” destinata protectiei suprafetelor din otel, fonta sau alte materiale metalice, supuse la temperaturi inalte. Conceputa pentru a oferi o protectie de baza de pana la 400°C, vopseaua termorezistenta poate fi personalizata, dupa caz, astfel incat sa asigure un grad inalt de protectie suprafetelor pe care este aplicata, pana la temperaturi de 800°C. Conceputa pe baza de rasina siliconica, proprietatile de protectie oferite de aceasta solutie sunt sustinute in acelasi timp de pigmenti si aditivi speciali, cu mare rezistenta la temperaturi ridicate.

    Vopseaua termorezistenta beneficiaza si de proprietati comune si altor vopsele din gama “Emex”, cum ar fi putere mare de acoperire, aderenta sporita la suport, precum si un proces facil de aplicare. In plus, acest tip de vopsea se remarca si prin uscare rapida. Toate aceste avantaje vin in sprijinul beneficiarului, care va obtine o rezultate de calitate in cel mai scurt timp, astfel incat instalatia la care s-a lucrat sa fie repusa in functiune cat mai repede.

    Pentru maximizarea rezultatelor vopselei, este vitala respectarea indicatiilor producatorului in toate fazele lucrarii: pregatirea suprafetei si aplicarea propriu-zisa. Prima faza, cea de pregatire a suprafetei, vizeaza asigurarea conditiilor optime pentru manifestarea proprietatilor profesionale ale vopselei. Astfel, suprafata trebuie sa nu prezinte urme de impuritati, praf, grasimi sau alte reziduri chimice. De asemenea, este recomandata si inlaturarea straturilor vechi, fie prin metode mecanice, fie cu utilizand Solutia Decapanta “Emex CM Cleaner” sau Pasta Decapanta “Emex PC Eco”. Odata ce suprafata a fost pregatita este recomandata si aplicarea unui grund termorezistent care va completa proprietatile vopselei.

    Vopseaua Termorezistenta Siliconica „Emex” este o solutie viabila pentru intretinerea sistemelor din mediul industrial, supuse in mod intensiv la temperaturi inalte. Aceasta le va prelungi perioada de viata, iar exploatarea acestora se va face in conditii optime de siguranta.

    Pentru a obtine mai multe informatii despre Vopseaua Siliconica Termorezistenta sau pentru a plasa o comanda, va invitam sa accesati site-ul companiei sau sa ne contactati prin formularul de contact ! Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s