Vopsea de impermeabilizare si hidroizolare

    Protectia impotriva infiltratiilor de apa este un punct sensibil al constructiilor deoarece o mica imperfectiune poate avea efecte negative severe asupra intregii structuri. Fie ca este vorba de o structura industriala, cum ar fi bazinele de apa, fie de una civila, ca piscinele, o fisura superficiala poate duce la daune structurale serioase. Dincolo de hidroizolatiile destinate incintelor care trebuie sa pastreze apa, exista necesitatea impermeabilizarii diverselor suprafete expuse la infiltratii, in zone permanent umede sau expuse apei.

Vopsea pentru impermeabilizari si hidroizoaltii usoare

    Pentru o protectie optima a suprafetei supuse la contactul permanent cu umezeala este nevoie de o solutie profesionala care sa ofere o protectie durabila. Compania Romtehnochim vine in intampinarea nevoilor beneficiarilor de lucrari supuse la un grad ridicat de umezeala, cu o solutie profesionala optimizata din punctul de vedere al raportului performante / costuri astfel incat sa ofere, prin utilizare, o amortizare cat mai rapida a investitiei.

    Vopseaua Hidroizolanta Elastica „Emex AQ Bar”, dezvoltata dupa o formula pe baza de copolimeri sintetici cu adaos de aditivi performanti, specifici destinatiei, pentru protejarea si decorarea zidariei si tencuielilor, asigura totodata o excelenta protectie impotriva infiltratiilor de orice fel, evitand astfel pagubele semnificative provocate de factorii de mediu.

    Vopseaua hidroizolanta din gama “Emex”, se preteaza utilizarii interioare si exterioare atat pentru protectia impotriva umezelii, cat si cu scop decorativ. Produsul, odata aplicat va impiedica aparitia mucegaiului si a ruginii, oferindu-i in acelasi timp si o protectie impotriva zgomotelor si a vibratiilor prin proprietatile fono absorbante.

    Vopseaua Hidroizolanta Elastica „Emex AQ Bar” este recomandata ca strat final in vederea acoperirii unei game foarte variate de suprafete pe baza minerala: betonul, zidaria, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, sau alte suprafete ca: tabla, tabla zincata, tabla cositorita, cupru, aluminiu, polietilena, polipropilena, PVC, OSB, placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat.

O aplicatie in care acest tip de vopsea este din ce in ce mai des utilizata, atat datorita rezistentei foarte mari la radiatiile ultraviolete, cat si datorita pastrarii calitatilor dupa un numar foarte mare de cicluri inghet-dezghet, este protejarea izolatiilor din spuma poliuretanica impotriva factorilor de mediu, atat la acoperisuri, cat si la pereti.

    In ceea ce priveste aplicarea, trebuiesc respectate fazele de pregatire a suprafetelor specifice produselor profesionale, prezentate in Fisa Tehnica, astfel incat sa se obtina maximizarea potentialului imediat, dar si a performantelor pe termen lung ale produsului. Ca un element distinct dat de utilitatea solutiei si natura factorilor la care va fi supusa suprafata, inainte de aplicarea amorsei, este recomandata tratarea cu Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”.

    Pentru informatii complete despre Vopseaua Hidroizolanta "Emex AQ Bar" va invitam sa accesati site-ul companiei sau sa ne contactati prin formularul de contact ! Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s