Emex – vopsele si culori de interior

    Sufrageria este cel mai public loc dintr-o locuinta, locul in care isi petrece o mare parte a timpului liber si spatiul in care sunt primiti musafirii. De aceea, design-ul interior si, implicit, culorile in care vor fi vopsiti peretii acestei incaperi vor trebui sa imbine gusturile personale ale proprietarului sau locatarului cu elemente generale care sa creeze confort musafirilor. O manifestare accentuata a personalitatii proprietarului in design-ul interior poate deveni obositoare sau stanjenitoare pentru musafiri, mai ales pentru cei care nu sunt familiarizati cu stilul persoanei respective. Sufrageria trebuie sa pastreze o linie neutra, la granita dintre vesel si sobru.

Vopsele lavabile de interior colorate

    Design-ul interior ales pentru sufragerie este imbinarea formelor si culorilor pentru a ajunge la senzatia de confort pe care trebuie sa o ofere aceasta incapere. Daca celelalte camere pot fi personalizate dupa „voia inimii” la sufragerie trebuie sa se mentina o oarecare moderatie. Bineinteles, asta nu inseamna ca trebuie mers pe un design conservator, sobru, din care sa lipseasca notele moderne sau culorile vesele.

    Procesul de alegere a culorilor pentru peretii sufrageriei este totusi unul anevoios, mai ales datorita varietatii practic nelimitate, a combinatiilor de culori si nuante. Pentru a usura tot acest proces, alege cateva nuante pe care le preferi, si incearca sa ti le imaginezi aplicate pe pereti in contextul finit al camerei, adica in momentul in care piesele de mobilier si obiectele decorative sunt asezate la locurile lor. Chiar daca in momentul alegerii culorilor pentru sufragerie, incaperea este goala, este un bun prilej sa faci un exercitiu de imaginatie pentru a vizualiza rezultatul amenajarii. Incearca sa-ti formezi macar o imagine de ansamblu astfel incat sa poti armoniza culorile alese cu piesele de mobilier si elementele decorative din camera. Romtehnochim iti asigura suportul la aceasta etapa, printr-un  paletar de culori online, care poate fi de folos atat pentru alegerea culorilor de interior, cat si a celor de exterior.

    Armonizeaza stilul mobilierului cu nuantele alese pentru pereti. De exemplu, daca beneficiezi de un spatiu generos si optezi pentru un stil clasic si mobila din lemn masiv, ar trebui sa te orientezi catre nuante sobre si discrete. Nu merge pe culori vii deoarece risti sa generezi un contrast „greu de digerat”, in special pentru cei cu un simt cromatic dezvoltat.

    In schimb, daca design-ul interior gandit este unul minimalist, atunci ai o libertate mai mare de alegere, dar atentie, si aici, la armonizarea culorilor. Daca mobilierul este dominat de linii drepte si un design simplu, fara artificii, atunci ai putea sa compensezi aceasta aparenta lipsa de expresie prin culori vii, vesele, contraste, chiar daca suprafata incaperii nu este una foarte generoasa. Culorile vesele, calde, dau senzatia de familiaritate, care genereaza imediat o stare de confort pentru persoanele din exterior.

    Amenajarea sufrageriei depinde foarte mult si de oamenii care te viziteaza. Daca sufrageria nu este un spatiu dedicat exclusiv familiei si prietenilor apropiati si trebuie sa primesti si o serie de vizite mai formale, atunci ar fi recomandat un design sobru si neutru, fara artificii de design sau elemente decorative extravagante.

    Pentru indrumari privind vopselele lavabile recomandate, va asteptam sa ne contactati prin pagina de contact a site-ului, sau la datele de mai jos:
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro

Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim.

Rasfoiti si catalogul online, unde veti gasi si alte produse de interes.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s