Vopsea pentru marcari rutiere „Emex Route”

    Un marcaj rutier de calitate este un marcaj rutier ale carui proprietati in ceea ce priveste vizibilitatea se mentin in cele mai bune conditii perioade indelungate de timp, chiar si sub actiunile intense ale traficului intens, combinate cu cele ale factorilor de mediu. De aceea, refacerea marcajului cu o vopsea de calitate este esentiala in momentul in care se fac lucrari de reparatii la drumuri. Simpla interventie cu un strat de vopsea de calitate contribuie semnificativ la prevenirea accidentelor rutiere, in special in conditii de vizibilitate redusa, cand marcajul rutier este esential pentru orientarea pe drum si mentinerea benzii de deplasare.

Vopsea pentru marcaje tradale si parcari

    Compania Romtehnochim s-a implicat activ in procesul de dezvoltare a unei solutii profesionale de vopsire a marcajelor rutiere, in formula careia sa fie incluse cele mai eficiente caracteristici din perspectiva vizibilitatii si a durabilitatii. Astfel, vopseaua de marcaj rutier „Emex Route” se remarca prin proprietati profesionale care se manifesta atat in faza de aplicare, prin facilitatile oferite dar, mai ales, in cea de utilizare. Cel mai important in evaluarea obiectiva a proprietatilor vopselei este „testul timpului”, test pe care „Emex Route” l-a trecut cu brio, atat in faza de laborator, cat si in conditiile reale de pe drumurile publice.

    Prin proprietatile si calitatile sale, vopseaua pentru marcaj rutier „Emex Route” prezinta un avantaj atat pentru constructori cat si, ulterior pentru participantii la trafic. Prin caracteristicile care faciliteaza aplicarea, constructorul poate acoperi tronsoane de drum mai extinse intr-un timp redus, ceea ce contribuie la rentabilizarea activitatii sale. Mai mult, datorita puterii mari de acoperire, se va face o economie considerabila la cantitatea finala de vopsea consumata. Astfel, costurile lucrarii, in ansamblul ei, sunt reduse.

    Vizibilitatea sporita a fost caracteristica principala pentru dezvoltarea caruia formula a fost astfel optimizata incat sa se obtina un alb persistent si rezistent la murdarie. Mai mult, adaugarea de perle cu efect reflectorizant va mari exponential factorul de vizibilitate. Aceasta proprietate isi demonstreaza eficienta mai ales atunci cand fenomenele meteo reduc vizibilitatea, dar si pe timp de noapte.

    Alte caracteristici de maxima importanta sunt rezistenta si durabilitatea. In procesul de cercetare si dezvoltare, s-a lucrat intens la optimizarea parametrilor care favorizeaza aceste proprietati. Vopseaua isi demonstreaza eficienta in momentul in care nu necesita permanent lucrari de intretinere. Odata aplicata va face fata in conditiile de trafic intens de pe drumurile nationale si autostrazi. Astfel, a fost dezvoltata o vopsea cu o rezistenta sporita la uzura, la abraziune, la actiunea apei, a benzinei si a uleiurilor minerale.

    Pentru a eficientiza utilizarea vopselei de marcaj „Emex Route”, Romtehnochim a optimizat formula astfel incat sa nu necesite lucrari frecvente de intretinere. Cu un minim de efort, se prelungeste considerabil perioada de viata a marcajului, ceea ce impune refacerea completa doar dupa o utilizare mai indelungata.

    Vopseaua este recomandata nu doar pentru utilizarea pe drumurile publice. „Emex Route” poate fi aplicata cu succes si pentru marcarea terenurilor de sport, a parcarilor sau a delimitarilor din zonele industriale.

    Pentru detalii suplimentare privind vopseaua de marcaj rutier, accesati pagina produsului. Va asteptam oricand sa ne contactati prin pagina de contact a site-ului, sau la datele de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro
Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim.

Pentru alte produse rasfoiti si catalogul online.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s