Tencuiala decorativa profesionala „Emex”

    Romtehnochim, producator specializat solutii profesionale pentru finisaje in constructii, propune specialistilor o gama variata de tencuieli decorative structurate, create astfel incat sa ofere cel mai bun raport calitate-pret. Gama de tencuieli decorative dezvoltata de companie sub marca proprie „Emex” include doar solutii profesionale care, odata aplicate vor oferi un finisaj de calitate excelenta si de durata.
    Pentru ca rezultatul sa fie unul pe masura potentialului produsului este necesara respectarea etapelor de aplicare, conform instructiunilor oferite de producator. Chiar daca solutia este una profesionala, respectarea fazelelor de pregatire a suprafetei este obligatorie pentru obtinerea performantelor maxime ale produsului. In cazul in care se neglijeaza lucrarile de pregatire a suprafetei, finisajul poate sa arate exceptional in momentul predarii lucrarii, mai ales daca vremea este favorabila. In schimb, pe termen mediu si lung, efectele neglijentei se vor resimti din plin.

Tencuieli decorative profesionale

    Daca nu ati mai aplicat sau nu ati mai participat la aplicarea tencuielilor decorative, apelati cu incredere la consultantii Romtehnochim. Acestia cunosc foarte bine produsele in a caror dezvoltare au fost implicati si au vasta experienta in executie. Le puteti solicita informatii si indrumari atat pentru a va facilita alegerea unei solutii potrivite pentru lucrarea dumneavoastra, cat si informatii legate de aplicarea solutiei. Odata ce v-ati construit un bagaj de cunostinte consistent, in calitate de beneficiar, puteti supraveghea echipa de executie pentru a va asigura ca sunt parcurse toate etapele, pentru a obtine un finisaj de calitate.

    Regulile de aplicare nu sunt foarte stricte deoarece toate produsele din gama de tencuieli decorative profesionale „Emex” au fost dezvoltate cu un grad ridicat de adaptabilitate la conditiile de mediu. Astfel, aplicarea se poate face la temperaturi intre 5 si 30°C, atata timp cat umezeala nu depaseste pragul de 65%. Pentru o uscare in cele mai bune conditii, este nevoie de o temperatura de cel putin 10°C timp de 72 de ore dupa aplicare, dar exista si solutii particularizate, care pot fi aplicate pana la o temperatura de -5°C.

    Pentru a asigura cele mai bune conditii de aderenta la suport, Romtehnochim a dezvoltat produsele conexe care vor fi folosite in etapele de pregatire. Astfel, se va folosi Grund de Amorsare cu Cuart „Emex”, sau Grund de Amorsare Siliconic cu Cuart „Emex” (in functie de tencuiala aleasa), pentru crearea punctelor de ancora necesare unei cat mai mari aderente a tencuielii la suport.

Astfel durata de viata a unei tencuieli decorative „Emex” se extinde la peste 10 ani.

    Aplicarea propriu-zisa  se va face cu un fier de glet din otel inoxidabil intr-un strat corespunzator grosimii particulelor, respectiv 1,2 – 3mm. Atentie, daca este vorba de suprafete mari, acestea trebuiesc acoperite complet in aceeasi zi de lucru pentru a obtine un strat uniform. Efectul decorativ se obtine prin discuire liniara sau circulara in functie de preferinte.

    Deoarece fiecare tencuiala decorativa din gama „Emex” este conceputa cu proprietati personalizate, pentru a stabili detalii complete in ceea ce priveste aplicarea corecta a produsului specific ales este indicat sa apelati la un consultant accesand pagina de contact a site-ului, sau datele de contact de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro
Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim.

Rasfoiti si catalogul online unde veti gasi multe alte produse.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s