Vopsea de tigla – protectie si aspect superior

    Tigla ramane unul dintre cele mai rezistente materiale pentru acoperisuri, desi exista in prezent o serie de alternative care se anunta mult mai fiabile dar, de cele mai multe ori, nu arata rezultatele promise, in special din punct de vedere al durabilitatii. Chiar daca, dupa finalizarea lucrarii arata impecabil, odata ce incep sa apara primele probleme, reparatiile vor fi destul de costisitoare. Acoperisul din tigla este mai flexibil, fiind construit din mai multe piese. Reparatiile se fac, de obicei, destul de usor, doar inlocuind tigla care a cedat sub actiunea factorilor externi. Aceasta operatiune, desi foarte usoara, afecteaza aspectul estetic al acoperisului, care necesita atunci un strat nou de vopsea.

Vopsea pentru tigla din beton

    Daca tot vopsiti acoperisul, de ce sa nu folositi o vopsea profesionala care vine si cu o serie de beneficii tehnice, pe langa cele estetice ?

    Pentru a asigura o  vopsire profesionala, Romtehnochim a dezvoltat o vopsea speciala, si anume Vopseaua Acrilica pentru Tigla “Emex”, care respecta atat rigorile tehnice ale unui produs profesional, cat si cerintele estetice pe care le impune utilizarea in sectorul rezidential si nu numai. Solutia poate fi aplicata atat pe tiglele deja montate, cat si pe cele scoase din cuptor, la o temperatura de cca. 55°C. In cazul aplicarii pe o suprafata calda, uscarea se face foarte rapid, in aproximativ patru minute, dupa care suprafata beneficiaza de toate proprietatile de protectie ale produsului. Gradul crescut de protectie prelungeste durata de viata a acoperisului, iar rezistenta la murdarie faciliteaza curatarea. Este suficienta spalarea cu jet de apa pentru a inlatura stratul de murdarie care se depune inevitabil.

    In procesul de dezvoltare, s-a lucrat concomitent la proprietatile de protectie, cat si la cele estetice. Astfel, variantele de culori pot fi alese in functie de preferintele beneficiarului. Daca acesta nu doreste un acoperis rosu, clasic, poate sa aleaga din cele 12 nuante standard principale, la care se poate adauga, la comanda, practic orice nuanta din paletarul RAL, care se poate gasi si pe site, ca si Cartela RAL.

    In timpul dezvoltarii acestui produs, Romtehnochim s-a concentrat si pe diminuarea impactului pe care utilizarea sa o are asupra mediului. Astfel, a fost optimizata formula in vederea diminuarii impactului negativ asupra mediului, fara a face insa rabat de la proprietatile profesionale ale solutiei. Romtehnochim a reusit sa faca fata acestei provocari si acum propune clientilor un produs nepoluant, care respecta principiile de calitate, durabilitate, aplicare, aspect estetic, si protectie a acoperisului. Protectia mediului a devenit o prioritate, iar acum compania lucreaza intens la diminuarea impactului asupra mediului, pe care produsele le-ar putea genera. Majoritatea solutiilor conventionale produse de Romtehnochim au deja alternative ecologice, identice ca proprietati si ca performante cu cele clasice.

    Operatiunea de vopsire a acoperisului este una necesara pentru a evita eventualele daune pe care le-ar putea suferi aceasta suprafata expusa in permanenta actiunii directe a factorilor de mediu. Este recomandata repetarea operatiunii o data la cativa ani, daca situatia o impune, sau daca stratul aplicat prezinta vicii vizibile.

    Pentru detalii sau indrumari va rugam accesati pagina produsului sau contactati-ne prin pagina de contact a site-ului, sau a datelor de contact de mai jos:

Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro
 
Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim.

Rasfoiti si catalogul online unde veti gasi multe alte produse.

 
 

 
 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s