Vopsea hammerschlag – protectie superioara

    Actiunea coroziva a factorilor externi, naturali sau artificiali dauneaza atat aspectului cat si structurii si rezistentei suprafetelor metalice. Fara o protectie corespunzatoare, in timp acestea se vor deteriora, iar utilizarea lor nu se va mai putea face in cele mai bune conditii. Mai mult, actiunea factorilor externi va deteriora si aspectul estetic. De aceea, Romtehnochim, in gama de produse profesionale “Emex” propune si o solutie dedicata acestui tip de suprafete, solutie care asigura o protectie corespunzatoare si faciliteaza o exploatare indelungata. In plus, produsul va oferi si un aspect decorativ superior suprafetelor pe care este aplicat.

Vopsea hammerschlag lovitura de ciocan

    Vopseaua metalizata cu efect de lovitura de ciocan “Emex” a fost dezvoltata dupa principiile de baza ale produselor profesionale. Astfel, elementele componente au fost dozate in asa fel incat vopseaua sa faciliteze faza de aplicare si finisare, dar sa asigure si mentinerea rezultatelor perioade indelungate de timp. Solutia a fost conceputa pentru a intruni rigorile impuse de mediul industrial, dar aplicatiile pentru care poate fi folosita nu se limiteaza doar la acest domeniu. Vopseaua metalizata cu efect de lovitura de ciocan va oferi rezultate superioare si in aplicatiile civile, indiferent ca este vorba de suprafete metalice interioare sau exterioare. Au fost alese ca puncte de referinta rigorile mediului industrial deoarece factorii corozivi activi in acest mediu sunt mult mai agresivi decat cei regasiti in sectorul aplicatiilor civile. Suprafetele metalice din sectorul industrial sunt supuse si unei suite intregi de elemente chimice care pot avea o actiune coroziva mult mai agresiva decat factorii de mediu.

    Romtehnochim a selectionat elementele componente ale solutiei astfel incat produsul final sa se preteze tuturor aplicatiilor vizate. Astfel, vopseaua metalizata cu efect de lovitura de ciocan a fost dezvoltata pe baza de rasini acrilice si pasta speciala de bronz-aluminiu, aditivi, pigmenti anticorozivi si solventi organici. Odata ce procesul de selectie a elementelor a fost finalizat, optimizarea formulei a generat varianta optima care asigura maximizarea performantelor pentru utilizarile recomandate. Tocmai aceasta maximizare a performantelor produsului reprezinta  si avantajul competitiv pe care “Emex” il propune profesionistilor in constructii.

    Pe langa capacitatea mare de protectie impotriva factorilor corozivi, produsul asigura mascarea si corectarea defectelor care pot aparea pe suprafetele metalice. Efectul „lovitura de ciocan” ofera un efect estetic deosebit, ceea ce recomanda solutia si pentru aplicatii civile, unde partea decorativa prezinta o importanta mai mare decat in sectorul industrial. Efectul decorativ se mentine foarte bine atat in aplicatiile interioare, cat si in cele exterioare.

    Desi produsul este recomandat prin performantele sale profesionale, pregatirea suprafetei metalice inainte de aplicarea propriu zisa, este esentiala pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Astfel, este recomandata curatarea mecanica si grunduirea prealabila. Pentru procesul de grunduire se poate folosi Grund Anticoroziv tip Auto „Emex”.

    Cele mai frecvente aplicatii ale acestui produs sunt: mobilierul metalic, tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, suporti metalici de fixare, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri sau copertine metalice. 

    Romtehnochim, asigura  prin experienta, profesionalism si orientarea riguroasa catre calitate o gama larga de produse profesionale, realizate sub Certificarea Sistemului Integrat de Management al Calitatii, Mediului si Securitatii Ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

    Puteti afla detalii suplimentare vizitand pagina dedicata Email Lovitura de Ciocan “Emex” sau contactandu-ne la datele de mai jos:

Pagina de contact
Telefon: 021-457.0646; 021-457.1693; 021-457.0638
Email: office@emex.ro / marketing@emex.ro sau

Ne puteti gasi si pe Facebook, in pagina EmexByRomtehnochim.

Rasfoiti si catalogul online unde veti gasi multe alte produse.

 
 

 
 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s